http://www.zebralinedecoration.nl/wp-content/uploads/2015/06/back.jpg
'

Bedrijven

De beste willen zijn!

Al sinds onze oprichting is de belangrijkste doelstelling van ZEBRA LINE DECORATION: niet de grootste, maar wel het streven om steeds de beste te willen zijn! Een gedachte die vandaag de dag, en zeker met het oog op de toekomst, nog steeds boven alle doelstellingen verheven is.

De klant centraal

Vanuit het gedachtegoed om te streven naar het beste staat samenwerken ook hoog op de agenda voor ons. Of het nu de relatie met leveranciers is of die met onze klanten.

Langdurige relaties verdienen aandacht en toewijding. Daarom streven wij er naar om meer dan ooit onze interesse in u en uw bedrijf te tonen. Tenslotte maken we samen de keten sterk!

Distributie met een hart

In onze herpositionering hebben wij als belangrijkste uitgangspunt dat alle partijen zichtbaar en voelbaar toegewijde distributie ervaren. Wat wij doen, doen wij met passie. Onze service, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden die wij elke dag willen toetsen. U bent daarbij een niet te missen schakel. Daarom geloven wij in een hoogwaardig en fijnmazig distributienetwerk met gemotiveerde medewerkers.